Importera i företagslistan och kontaktlistan hämtar in befintliga kunder till Brigg. Välj var datan ska komma från.

Från en fil eller urklipp
Fil eller urklipp importerar en kontaktlista.

- Klistra in kontakterna i rutan — namn, e-post och telefon, en per rad — eller släpp in en fil: CSV, TSV, vCard (.vcf) eller vanlig text. Du kan klistra in direkt från Excel. Brigg räknar själv ut kolumnerna.
- Etiketter — valfritt, etiketter som sätts på alla importerade kontakter, så att du hittar dem igen eller kan skicka ett nyhetsbrev till dem.
- Bocka för att du bara kommer att kontakta dessa personer i enlighet med Briggs villkor och marknadsföringsreglerna.
- Klicka på Starta import.
Resultatet visar Nya kontakter, Uppdaterade, Dubbletter sammanslagna och Ogiltiga hoppades över. En kontakt som redan finns i Kunder uppdateras i stället för att dupliceras.
Alla medlemmar kan importera från en fil.
Från HubSpot
Admin
HubSpot för över hela ert CRM: företag, kontakter och deras historik.
- Välj HubSpot. Du skickas till HubSpot för att logga in och ge Brigg läsbehörighet.
- Tillbaka i Brigg ser du vad som kommer att hämtas, med verkliga antal och exempel. Företag, kontakter samt anteckningar och aktiviteter följer alltid med; Försäljning och Uppgifter (endast öppna) väljer du själv. Om Försäljning är gråmarkerad och inte går att välja har HubSpot inte gett Brigg läsbehörighet för försäljning. Klicka på Koppla från, anslut igen och godkänn behörigheten.
- Klicka på Starta import. Du kan stänga fönstret — importen fortsätter i bakgrunden.
När den är klar visar fönstret vad som hämtades, och vad som är värt att veta om er data — till exempel belopp i annan valuta, som utelämnas. Det här blir kvar i HubSpot visar det som inte importeras, som ärenden, bilagor och listor.
Bra att veta:
- Ingenting skrivs någonsin tillbaka till HubSpot.
- En post som redan finns i Brigg fylls i, men skrivs aldrig över.
- Samtal, möten och e-post från HubSpot blir anteckningar, daterade efter när de ägde rum.
- Affärsstegen i HubSpot matchas mot era egna säljfaser.
- Koppla från tar bort anslutningen till HubSpot. Det som har importerats ligger kvar.
- HubSpot under Företagets inställningar › Integrationer är en separat anslutning med egen inloggning, och den förnyas inte när du ansluter på nytt här. Behöver den åtgärdas säger det här fönstret till och länkar dit.